Известие

Collapse
No announcement yet.

Задна емблема

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задна емблема

Колеги миналата седмица ми изтърбушиха задната емблема на 146-та и сега ме дразни черната ключалка отдолу. Някои да се е сблъсквал с този проблем. В сервиза на Динекспрес в Пловдив ми искат 70 лв. за нея в комплект с елементите .
    Казаха, че била от 5 елемента или нещо такова. Може ли да се намери на старо някъде и струва ли си да я търся или да се прежалвам.

колега по моргите в Пловдив има колкото искаш и определено цената няма да е такава
    Alfa Romeo 155 просто не е автомобил за "средностатистическия" шофьор, а за спортно амбицирани "шпорачи" и маниаци на италианската марка. АЛФА РОМЕО 155 Silverstone

Comment

на скоро сменях заден капак и цяла задница - за моя радост на капака имаше и ключалка с емблема .
      сега имам цяла ключалка оборудвана -само че емблемата е малко изтрита - пробвай из моргите и ако не намериш ще ти я пратя
      alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Абе баш за задна емблема малко зор се намира по моргите ама пробвай де нищо не пречи.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Благодаря за инфото. А някой има ли идея как се сменя, че като гледам май се маха и кората от вътрешната страна на багажника.

Comment

Първоначално публикувано от Dodo
            Благодаря за инфото. А някой има ли идея как се сменя, че като гледам май се маха и кората от вътрешната страна на багажника.
            Маха се кората, да. И трябва да си с тънки пръсти щото.... Абе голям к.. е. И на моята са я били откраднали явно. Добре, че предишния собственик е бил купил резервна та я намерих в багажника. Само дето не е могъл да я сложи завалията
            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
            sigpic
            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

много е лесно - сваляш задната кора на капака - и ти се открива пространство има 1 зегерка която държи всичките работи само я слагаш и там иде малко по сложното ---- отвън има 1 пружинка която се движи в канал - само това е малко по сложно , но със пинцетата става като детска игра .
              alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Моите не са ги крали,но са в ужасно състояние.Предната е избеляля,задната олющена Питах тук някой дали може да направи подходящи лепенки с емблемата,които да лепна варху старите но..... Казаха ми Sraaa ,писах му няколко пъти,но ми каза че вече не правел. Някой ако може да помогне да пише plss

Comment

Working...
                X